Oprostite. Za pregledovanje te strani potrebujete Adobe Flash Player verzijo 10 ali več. Lahko si ga brezplačno prenesete preko http://get.adobe.com/flashplayer/spoznaj tampone

Tvoja menstruacija je del tvojega življenja, je vznemirljivo novo obdobje. OK je imeti vprašanja o tem ... Kaj so tamponi? Kako delujejo? Kateri o.b.® naj uporabim? Več izveš tukaj!

osnovne lastnosti tampona
o.b. ® tamponi za najstnice
kako uporabljati o.b. ® tampone
Kaj je razlika med vložki in tamponi? Kako delujejo tamponi? Iz česa so narejeni? Kako me zaščitijo?
Spoznaj, kako te bodo o.b.®tamponi zanesljivo zaščitili in poskrbeli, da se boš počutila udobno med svojo menstruacijo in se imela fino.
Če nisi še nikoli prej uporabljala tampona, ne skrbi. Poglej si, kako vstaviš tampon korak za korakom. Tako bo tvoja prva izkušnja s tamponi preprosta in enostavna.
spoznaj tukaj
o.b. ® tamponi za najstnice
poglej si kako
© Cilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer Europe 2014
Za nemoteno delovanje je najbolj primeren program Internet Explorer 7 ali novejši.
Za to stran skrbi Cilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer Europe, ki tudi
odgovarja za vsebino strani. Stran je namenjena obiskovalcem iz Slovenije.
Nazadnje osveženo 12/12/2014
Ta stran uporablja piškotke, kot so opisani v naši Politiki Piškotkov. Če se želite seznaniti s piškotki, ki jih uporabljamo in prilagoditi nastavitve po lastnih željah, prosimo poglejte naše Nastavitve Piškotkov/Priloga A naši Politiki Piškotkov. V nasprotnem primeru, v kolikor se strinjate z uporabo piškotkov, prosimo izberite «nadaljuj» z uporabo naše strani.
Nadaljuj