Oprostite. Za pregledovanje te strani potrebujete Adobe Flash Player verzijo 10 ali več. Lahko si ga brezplačno prenesete preko http://get.adobe.com/flashplayer/Politika Piškotkov

Dobrodošli

Dobrodošli na http://www.obtamponi.si/, ki je v lasti Cilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer Europe. Ta Politika Piškotkov je pripravljena z namenom, da vas seznani z našimi praksami glede zbiranja vaših podatkov s pomočjo Piškotkov ali drugih tehnologij za sledenje, ki se uporabljajo pri obisku naše spletne strani.

Pregled pravil o soglašanju s politiko piškotkov

Pravila EU zahtevajo, da organizacije, ki pri uporabi spletnih strani prenašajo piškotke na računalnike uporabnikov, od takšnih uporabnikov pridobijo njihovo ''soglasje'', in sicer po tem, ko so uporabnikom najprej zagotovili jasno in popolno seznanitev z informacijami o tem, kako se piškotki uporabljajo na spletnih straneh.

Zaradi spoštovanja tega pravila smo sprejeli štiri korake:

 1. Identificirali piškotke in ostale tehnologije za sledenje, ki se uporabljajo na tej spletni strani, namene, ki jih zasledujejo in s tem povezane podatke, kot na primer njihov potek trajanja in piškotki tretjih oseb.
 2. Preverili vpliv vsiljivosti teh piškotkov na pričakovanja Zasebnosti uporabnikov, na temelju podatkov, pridobljenih pod točko (i) zgoraj.
 3. Zagotovili 'jasne in popolne' podatke o piškotkih spletnih strani s primerno ravnijo razkritja ustrezne vsiljivosti vsakega piškotka (glej Nastavitve Piškotkov).
 4. Uporabili primerne strategije pridobivanja soglasja za piškotke spletne strani, upoštevajoč njihovo uporabo in vsiljivost. Nekateri tipi piškotkov se lahko štejejo za izjeme, pri čemer pri takšnih piškotkih pridobitev soglasja ne bo potrebna.

Strategije pridobivanja soglasja na tej spletni strani

Evropski standardi za pridobivanje soglasja za uporabo piškotkov in podobnih tehnologij za sledenje (kot na primer sledenje slikovnih pik in internetnih skriptov) (''piškotki'') se še razvijajo, pri čemer, četudi strategije predhodne pridobitve soglasja (ali 'opt-in' strategije) predstavljajo pravno najbolj robustno rešitev za pridobivanje soglasja, vendarle lahko poslabšajo uporabniško izkušnjo in negativno vplivajo na legitimno pridobivanje podatkov s spletnih strani.

Kot alternativa navedenemu pa nam strategije implicitnega soglasja omogočajo, da sklepamo o uporabniškem soglasju v primerih, kjer uporabniki ne zavrnejo piškotkov (ali 'opt-out' strategije), in sicer po tem, ko je bilo uporabniku zagotovljeno celovito razkritje piškotkov in preprost, takoj dosegljiv nadzor piškotkov na ravni granulacije (Preverite na Nastavitvah Piškotkov). Navedeno omogoči uporabnikom, da bodisi sprejmejo bodisi zavrnejo piškotke, ki se uporabljajo na spletni strani.

Primerna strategija pridobivanja soglasja je odvisna od vsiljivosti piškotka, ob upoštevanju sledečega:

 • Komu je piškotek namenjen (npr. prvi ali tretji osebi)
 • Kakšne podatke piškotek zbira
 • Kakšen namen zasleduje
 • Koliko časa traja
 • Narava spletne strani, skozi katero se prenaša.

Glede piškotkov, ki zahtevajo soglasje, zasledujemo tri-tirni pristop:

 • Za piškotke z nizko vsiljivostjo: pripravimo povečana razkritja v Politiki Piškotkov in nudimo preprost način zavrnitve piškotkov ter sklepamo o uporabniškem soglasju, kjer uporabnik ne zavrne piškotkov.
 • Za piškotke s srednjo vsiljivostjo: uporabljamo enako strategijo kot za piškotke z nizko vsiljivostjo in prav tako opravimo vsebinska razkritja o uporabi piškotkov na primernih točkah spletne strani (npr. pripravimo razkritje piškotkov okrog ciljanih oglasov ali preostale spletne strani, katerih funkcionalnost je odvisna od teh piškotkov).
 • Za piškotke z visoko vsiljivostjo: uporabljamo strategijo predhodnega soglasja (na primer, uporaba oglasov/ ''pop-up'' okna, ki zahteva od uporabnikov, da dajo soglasje k uporabi piškotkov, preden so le-ti preneseni).

Implicirano soglasje za večino piškotkov: Piškotki, ki se jih uporablja na tej spletni strani, so zgolj nizke do srednje vsiljivosti.

Razkritje Piškotkov glede na tip, namesto glede na identiteto: Upoštevaje znatno število Piškotkov, prenesenih s spletnih strani, so piškotki razdeljeni na skupine glede na kategorije, katerim pripadajo (na primer ''piškotki za oglaševanje'', ''analitični piškotki''). Navedeno omogoča razkritja piškotkov, ki so za potrošnika preprostejša in jasnejša z vidika njegovega/njenega razumevanja.

OPOMBA: Podatke o namenu(ih), poteku in povezavah v zvezi z zavrnitvijo piškotkov najdete na Nastavitvah Piškotkov.

Povezave na ostale spletne strani

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave in napotila na druge spletne strani. Opozarjamo, da mi ne nadzorujemo piškotkov/tehnologij za sledenje na drugih spletnih straneh in da se predmetna Politika Piškotkov ne uporablja za ostale spletne strani.

Kako nas lahko kontaktirate

Če imate kakršnakoli vprašanja, komentarje ali skrbi, povezane z uporabo te Politike Piškotkov ali podatkovne prakse te spletne strani, nas prosim kontaktirajte na: JohnsonandJohnsonSlovenia@its.jnj.com

Spremembe te Politike Piškotkov

Če se ta Politika Piškotkov spremeni, bo spremenjena politika objavljena na tej spletni strani. Ta Politika Piškotkov je bila nazadnje posodobljena 12/12/2014.

Nastavitve Piškotkov: Types of Cookies Used on This Website

Vrsta piškotkaVirNamenVeljavnostKako onemogočiti
Piškotki/tehnologije za sledenje, ki jih upravlja Cilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer Europe (lastni piškotki)
Nujno potrebni piškotki - potrebni za osnovne namene in funkcije spletne strani [SESS *********** (ime seje bo naključno dodeljeno glede na brskalnik)] Cilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer EuropeTi piškotki so nujno potrebni za pravilno delovanje našega spletnega mesta. Omogočajo nam zagotavljanje varnosti in pravilen prikaz naših spletnih strani.Piškotek, postavljen v ta namen, se samodejno odstrani iz vaše naprave 24 dni po tem, ko nazadnje obiščete našo spletno stran.Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da sprejme ali zavrne te piškotke. Ker se nastavitve razlikujejo od brskalnika do brskalnika, vam svetujemo, da v svojem brskalniku poiščete meni Pomoč za več informacij.
Funkcionalni piškotki - za izboljšanje učinkovitosti in uporabnosti spletne straniCilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer EuropeTi piškotki pomagajo izboljšati učinkovitost in uporabnost naše spletne strani. Na primer, lahko nam omogočajo ugotoviti, ali vaš brskalnik zažene majhne spletne programe (t. i. »skripte«), ki zagotavljajo dodatne funkcionalnosti spletne strani, ali pa nam omogočajo, da si zapomnimo katere koli nastavitve spletne strani, ki ste jih določili (npr. velikost črk ali jezikovne nastavitve).Piškotek, postavljen v ta namen, se samodejno odstrani iz naprave, ko zaprete brskalnik.Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da sprejme ali zavrne te piškotke. Ker se nastavitve razlikujejo od brskalnika do brskalnika, vam svetujemo, da v svojem brskalniku poiščete meni Pomoč za več informacij.
Piškotki/tehnologije za sledenje, ki jih upravljajo ponudniki storitev in druge gospodarske družbe za Cilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer Europe (piškotki tretjih spletnih mest)
Izkustveni piškotki - za analize in optimizacijo tehnologij Google AnalyticsTi piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Mi uporabljamo te informacije za pripravo poročil in kot pomoč pri izboljšavi tega spletnega mesta. Piškotki zbirajo podatke anonimno, le-ti pa vključujejo število obiskovalcev na spletni strani, od kod so obiskovalci prišli na spletno stran in informacijo o straneh, ki so jih obiskali.Nekateri od piškotkov, uporabljeni za ta namen, se samodejno odstranijo iz naprave, ko zaprete brskalnik. Drugi lahko ostanejo za obdobje do 24 mesecev od vašega zadnjega obiska na naši spletni strani. Sledenje Google Analytics lahko izključite z obiskom te spletne strani: Google Analytics Opt-out Browser Add-on
© Cilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer Europe 2014
Za nemoteno delovanje je najbolj primeren program Internet Explorer 7 ali novejši.
Za to stran skrbi Cilag GmbH International, Division: Johnson & Johnson Consumer Europe, ki tudi
odgovarja za vsebino strani. Stran je namenjena obiskovalcem iz Slovenije.
Nazadnje osveženo 12/12/2014
Ta stran uporablja piškotke, kot so opisani v naši Politiki Piškotkov. Če se želite seznaniti s piškotki, ki jih uporabljamo in prilagoditi nastavitve po lastnih željah, prosimo poglejte naše Nastavitve Piškotkov/Priloga A naši Politiki Piškotkov. V nasprotnem primeru, v kolikor se strinjate z uporabo piškotkov, prosimo izberite «nadaljuj» z uporabo naše strani.
Nadaljuj